این روزها، در اغلب موارد رنگهایی با تنالیتههای روشن به عنوان رنگ دیوارهای خانه به کار گرفته میشود. اما استفاده از رنگهای غلیط و عمیق در برخی بخشها میتواند جلوهای الهامبخش و شاخص به آن قسمت خاص ببخشد. در ادامه نمونههایی از این نوع رنگآمیزی و تاکید را مشاهده کنید و با این تکنیک خاص بیشتر آشنا شوید.رنگهای آبی و فیروزهای غلیط میتوانند در جلب توجه بسیار خوب عمل کنند. این جلوه، در نمایشگاه House 2013 در سیدنی به خوبی مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.
به طور معمول، تکنیک «دیوار شاخص» در وهله اول و به هنگام اجرا در اغلب افراد و حتی طراحان، حسی خاص ایجاد میکند که چندان هم مثبت نیست؛ اما در صورتی که معمار کار خود را در ایجاد این دیوار خاص به خوبی به انجام رسانده باشد و طراح داخلی به خوبی آن را کشف و بازچینی کند، نتیجه، معقول و جذاب خواهد بود.
به هر حال دیوار انتخابی معمولا جلوهای بیش از حد اغراق شده نسبت به سایر بخشهای خانه- خواهد داشت. رنگ انتخابی آن معمولا غلظت بیشتری نسبت به سایر بخشهای خانه دارد و در اغلب اوقات از قاب عکسها و المانهای هنری دیگر پر میشود.
ایدههای «دیوار شاخص» در استرالیا به مراتب بیشتر از سایر کشورها مورد توجه قرار گرفته است.در نمایشگاه Open House 2014 رنگهایی آرامبخشتر برای جلوه «دیوار شاخص» مورد استفاده قرار گرفت و در پالتهای رنگی مورد استفاده طراحان، رنگها قرابت بیشتری به تن کلی اتاقها داشتند.
در تصویر فوق مشخص است که رنگ آبی کمرنگ، تلفیق جالبی با رنگ سبز در دیوار شاخص ایجاد کرده، در حالیکه در تئوری، کنار هم قرار دادن این دو رنگ اصلا عاقلانه به نظر نمیرسد.
در تصویر فوق رنگ یاسی در کنار رنگهای جذاب کوسنها و تابلوها توانسته به این بخش جلوهای مطلوب دهد.
این حرکت رنگ آبی به سمت طوسی نیز آرام بخش و جذاب است. استفاده از تابلوهایی با رنگهای خیرهکنندهتر توانسته جلوه رنگی دیوار را نمایانتر کند.