این آموزش هم از نوع کارهای Photorealistic (تصاویر واقع گرایانه) است که هنرمند ضمن انتخاب فضایی هوشمندانه، با مجموعه ای از موضوعات ساده و نورپردازی و بافتدهی ایده آل، نتیجه ای اینچنینی پدید می آورد
این مقاله توسط جناب آقای جهان زاده ترجمه شده است
[divider] [divider] مقدمه :کار را با جستجو برای تصاویر مرجع شروع کردم. فکر می کنم بخش بسیار مهمی از یک پروژه است چرا که مشخص می کند نتیجه ی صحنه چه خواهد شد. همچنین من خودم را به ۵-۱۰ تصویر محدود کردم و نه بیشتر، به این دلیل که می دانستم تصاویر بیشتر باعث سردرگمی در فضاسازی و ایده پردازی خواهد شد.
من همیشه از کار دیگر هنرمندان الهام می گیرم مانند Roman Zancanaro، Pixela، BBB3VIZ و Guillaume Favre.
از آموزشهای آنها مطالب زیادی آموختم و از ایشان به خاطر انتشار دانش و خلاقیتشان تشکر می کنم.
اینها چند نمونه از تصاویری هستند که استفاده کردم:
[divider]
[divider]
مدلسازی :
در این پروژه، مدلسازی خیلی پیچیده ای وجود نداشت. همه ی مدلها با روشهای ساده ساخته شد و به همین دلیل فکر نمی کنم نیازی باشد که زیاد درباره ی مدلسازی صحبت شود. با این حال نماهای مدل سیمی موضوعات را برایتان قرار داده ام. در مدلسازی این محیط، ابتدا تصمیم گرفتم بدنه ی اصلی (دیوارها، در، پنجره و …) را بسازم تا مطمئن شوم موضوعات مورد نظرم در آن فضا جا می شود. وقتی این مرحله تمام شد، مدلهای مختلف را در گروه های کوچک ساختم. این کار به من اجازه می داد تا رندرهای جداگانه ای با نوع نورپردازی مورد نظرم، از آنها بگیرم.
[divider]