رئیس فراکسیون تاریخ و گردشگری مجلس تاکید کرد: تصور اینکه بخواهیم به دلیل توسعه فضای معنوی، آثار تاریخی و فرهنگی را تخریب کنیم نه تنها معقول بلکه غیر منطقی است و هرفردی در هر مقامی و موقعیتی بخواهد تخطی و قوانین میراث فرهنگی را مخدوش کند متخلف است و باید با آن برخورد شود.
جواد هروی در گفت وگو با «معماری نیوز» با بیان اینکه از بین بردن ابنیه های تاریخی نه تنها خطاست بلکه ضربه مهلکی است بر پشتوانه های فرهنگی و تمدنی ملت گفت: باید به این نکته توجه داشت که ذخایر گران بهای تاریخی و فرهنگی کشور ساده به دست نیامده که ساده هم از دست دهیم لذا هر فردی در هر مقامی و موقعیتی بخواهد تخطی و قوانین میراث فرهنگی را مخدوش کند متخلف است و باید با آن برخورد شود.
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از همین جهت تصور اینکه ما بخواهیم به دلیل توسعه فضای معنوی، فضای معنوی دیگری یا آثار تاریخی را تخریب کنیم نه تنها معقول بلکه غیر منطقی است.
رئیس فراکسیون تاریخ و گردشگری مجلس تصریح کرد: متاسفانه در کشور در بحث بسیاری از حریم های و محوطه های تاریخی هر از گاهی با دلایل سبک و غیر منطقی روبه رو می شویم این درحالی است که در هیچ کجای دنیا به سادگی آثار و مکانهای تاریخی خود را به سمن بحث نمی گذارند که ما می گذاریم.
وی با اشاره به اینکه همه نهادهای کشور نتوانستهاند وظیفه خود را در قبال حفاظت از آثار تاریخی به درستی انجام دهند، افزود: در جامعه ما نگاه به مواریث گذشتگان و آثار به دست آمده از آن زمان، جایگاهی ندارد و متولیان فرهنگی آنگونه که باید در این زمینه اطلاعرسانی نمیکنند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهارداشت: متاسفانه فرهنگ عمومی بر حفظ آثار تاریخی کشور حساسیت لازم را ندارند و دستگاههای فرهنگی نیز نسبت به این مهم احساس مسئولیت نمیکنند.
نماینده مردم قائنات در مجلس تصریح کرد: به دلیل اینکه حوزه کاری سازمان میراث فرهنگی وسعت دارد این سازمان توان اینکه بخواند و بتواند اداره و نظارت تام تمام بر تمام محوطه ها و آثار خود بکند را ندارد بنابراین این جسارت را به برخی داده که با دلایل واهی به سراغ تخریب این آثار بروند ولی از جهت قانونی هر کسی که موجب تخریب یک اثر تاریخی به هر دلیلی باشد در واقع از نظر ما غیر قابل قبول است.