به اعتقاد آقای نادر تهرانی، هر طرح داخلی؛ فرصت مناسبی را برای پیاده سازی تکنیک ها و روش های نوین ساخت آن طرح، فراهم می سازد و آن را به مانند ورزشی برای عضلات که تجربه معمار را به چالش می کشد، می داند.
نادر تهرانی، معمار و شهرساز ایرانی تبار انگلیسی، مدرک معماری خود را از مدرسه طراحی روآیلند و مدرک طراحی شهری را از دانشگاه هاروارد دریافت نمود. وی بعدها در همان دانشگاه مشغول به تدریس شد و با “مونیکا پنس” ونزوئلایی، مدرس معماری آشنا و شرکت “آفیس دی. اِی” را تاسیس کردند.
رستوران فرانسوی بنکیو (BANQ restaurant) فرصت مناسبی را برای این دو معمار در به کارگیری از تکنیک برش سی.ان.سی (CNC) فراهم آورد. این رستوران در قلب تجاری شهر بوستون آمریکا قرار گرفته و در واقع سالن ۴۵۰ مترمربعی بانک “سیوینگ پنی” را که بنای آن متعلق به سال ۱۹۱۷ است و مدت چندین سال متروکه شده بود را به خود اختصاص داده است.
رستوران بنکیو به دو بخش تفکیک شده، بخش مجاور خیابان واشنگتن که به بار رستوران و سالن پشتی که برای سالن غذاخوری تجهیز شده. در بازدید اولیه از سالن، گروه طراحی عناصر سازه ای و سیستم های تاسیسات وضع موجود سالن را فرصتی برای رستوران و آن را دست آویزی برای ایجاد سقف پوششی دانستند که جدا از امکان چیدمان متنوع فضا، به لحاظ کارکردی، آکوستیک و زیبایی نیز تاثیرگذار باشد. از این رو ۱۶۸ باریکه چوب درخت “فان” که با استفاده از فن آوری سی.ان.سی در اندازه های مختلف برش داده و در فواصل مختلف از ۱۰ سانت تا ۲۰ سانت توسط بست های استیل به صورت موازی در راستای طولی رستوران نصب شده اند. این سقف در کل فضای رستوران حرکت کرده و ریز فضاهای رستوران را به هم مرتبط کرده است، در میانه مسیر پر افت و خیزش ستون ها و عانصر سازه ای و تاسیساتی و همچنین انبار رستوران را هم در برگرفته است. کف سالن غذاخوری از جنس چوب بوده و به این ترتیب از کفپوش مسیرهای ارتباطی متفاوت شده است.
منبع : archdaily