معمار پیتر آیزنمن درسال ۱۹۳۲در نیوجرسی امریکا دیده به جهان گشود . لیسانس خود را ازدانشگاه کورنل امریکا وفوق لیسانس را از دانشگاه کلمبیا دریافت نمود برای ادامه تحصیل به کمببریج رفت وفوق لیسانس دیگری را از دانشگاه کمبریج دریافت نمود همچنین دارای دکترای معماری از دانشگاه کمبریج ودکترای افتخاری هنرهای زیبا از دانشگاه ایلینویزشیکاگو می باشد.
آیزنمن در ادامه تحصیلاتش در دانشگاه کمبریج درسال۱۹۶۱ بهمراهی کالین راو برای اولین بار به ایتالیا سفر نمود ودر آنجا از کارهای پالادیو ،شاموزی ،ویگنولا،جیولیو،رومانو وتراگنی بازدید به عمل آورد که بعدها در پایان نامه دکترای خود با عنوان (پایه های کالبدی معماری مدرن ) تاثیر شگرفی داشت وی جز معدود معمارانی است که در طراحی خود رابطه تنگاتنگی با فلسفه داشت وشاید محور اصلی طراحی وی ساختار فلسفی داشت .
او جز یکی از معماران قرن بیستم امریکا می باشد این معمار درزمینه دیکانستراکشن فعالیت کرده وجز گروه ۵ نفره (آیزنمن ، چارلزگواتمی،جان هیداک، ریچاردمیر،میشل گریوز) است که آثار خود را از سال ۱۹۶۹در موزه های هنرهای مدرن در قالب ساختار شکنی مطرح کرده است و در سالهای بعد هر کدام شیوه های منحصر بفرد وآرمان گرایانه ای را توسعه دادن ، وهمچنین او به تدریس در هاروارد ،پرینستون ،کمبریج مشغول بوده وهم اکنون پروفسور مشاوردر اتحادیه ی کوپر در نیویورک وهمچنین مشاور پروفسورهای پرینستون می باشد.
آیزنمن از نقطه نظر دیگری به معماری وساختمانها نگاه می کند او به این مخاطره ادامه داده و به معماری به گونه ای می نگرد که گویی نمای درونی متفاوتی دارد ونکته حائز اهمیت این است وی در هر ده سال خط فکری خود را تغییر می دهد وآنچه قابل تامل است تشنگی او نسبت به ارائه معماری مولف است .
تمامی مسائل مطرح شده جدید معماری یا با شکل گرفته است یا اینکه او در آن دخیل بوده است .
و بدین ترتیب پیتر آیزنمن ، سکون حاکم بر جهان معماری را جان تازه ای بخشید .
و در واقع آثار آیزنمن ،نمونه ای از فرهنگ امریکایی مطرح شده ذهنی ، دیگر است ،فرهنگ که قادر به تجزیه و تحلیل نظام زبانی بر اساس دانش و شناخت دوگانه اروپایی و محلی است ،در صورتی که آثار دیگران محدود به ساختار یاد آوری مدرنیسم، خالص یا ناخالص از نظامهای دیگر می باشد که پشتوانه اصلی آن اروپایی بوده است .
فایل معمار پیتر آیزنمن دارای ۳۰ اسلاید به صورت پاورپوینت میباشد.
دانلود مستقیم از سایت میهن بنا: